Saigon House is een sfeervolle en moderne ruimte, gevestigd in een karakteristiek pand aan de Breestraat 21 in Beverwijk. Een pand met een rijke historie. In 1913 gebouwd door de heer Van Etten om dienst te doen als snackbar en later als lunchroom. Ook later is Noordeloos gevestigd als cafetaria tot 2019. Na diverse invullingen uiteindelijk door ons overgenomen in december 2021.

Bij Saigon House kun je zowel genieten van lekker eten en drinken als reserveren voor zakelijke en prive bijeenkomsten. Het is een unieke locatie waar goed nagedacht is over de juiste sfeer en de benodigde voorzieningen. De ruime is een heerlijke plek voor break-out sessies, lunches, borrels, dineren etc.

Vergaderarrangementen met een culinaire invulling zijn een feest bij Saigon House. Een koffietafel, lunch, borrel of diner worden met passie ter plaatse bereid. Maatwerk is het sleutelwoord. Zo kunnen wij ook totaal verzorgde dagprogramma’s voor jou samenstellen en organiseren.

In de prachtige keuken kan de culinaire invulling naar wens ter plaatse worden bereid. Naast dat wij de ruimte aanbieden helpen wij jou ook graag met het organiseren van het evenement.

Bij Saigon House kunnen zowel particulieren als het bedrijfsleven terecht. Denk bijvoorbeeld aan familie- en vriendenuitjes, feesten, maar ook aan het houden van vergaderingen.

Wij als Saigon House houden van de diversiteit. Door precies in te spelen op jouw wensen met een persoonlijke en passende invulling, is geen enkel moment hetzelfde. Wij luister graag naar jouw wensen en ideeën.

Neem gerust contact met ons op, een afspraak is zo gemaakt.

Hopelijk tot binnenkort!!!